Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Fizetés

Fizetés

Banki előre utalás

A termékek ellenértékét banki előre utalás útján is rendezheted.

Az átutaláshoz szükséges adatok:
Bank 1:
Kedvezményezett bankja: K&H Bank Zrt.
Kedvezményezett neve: Family-Sun Bt..
Kedvezményezett számlaszáma:  10403428-50526754-65781016


(Kérjük, hogy az átutalás megjegyzés rovatában a megrendelés számát és a megrendelő nevét mindenképpen tüntesd fel!)
A megrendelés véglegesítéséhez elengedhetetlen feltétel az adott utalás számlánkon való megjelenése. A szállítási határidőt is ettől az időponttól kell számítani.

 

Utánvétel

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánod kiegyenlíteni, akkor válaszd az "Utánvétel" fizetési módot.
Ennek a fizetési módnak bruttó 300.-Ft kezelési költsége van.

 

Barion  

A Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu, amely verhetetlen árai mellett számos innovatív funkcióval rendelkezik. Használata még kényelmesebb a csupán egy perces regisztrációt követően. Mivel a bankkártya-számokat egy PCI DSS tanúsítvánnyal ellátott biztonságos rendszer tárolja, elég a regisztrált e-mail cím és jelszó megadása bármilyen eltárolt kártya használatához. A Barion webes felületén riportok, export lehetőség, valamint kiküldött havi számlalevél segítik az üzleti folyamatokat, illetve a hivatalos elszámolást. A tranzakciók valós időben zajlanak, és mobil applikációban is lehet látni a beérkező tételeket. A Barion felhasználók az ingyenes Barion applikáció segítségével egyre több boltban és vendéglátóhelyen mobillal is tudnak fizetni, anélkül, hogy készpénzt vagy bankkártyát kellene magukkal vinniük. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja (MNB engedély: H-EN-I-1064/2013). A bankkártya visszaélések elleni védelmet rugalmasan és igazságosan kezeljük.

 

Készpénzes fizetés utánvétellel

Lehetőséged van a termék árát és a kiszállítás díját a termék átvételekor készpénzben kifizetni.

Keresés