Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

A TWG TEA

A TWG TEA

A TWG TEA

TWG TEA – A VILÁG LEGJOBB TEÁI

Sir Thomas Stamford Raffles 1819-ben alapította Szingapúrt. Az Ázsia déli csücskén található sziget gyorsan virágzó szabadkikötővé, kereskedelmi állomássá, valóságos csomóponttá vált a keleti hajózási utak mentén. Teát, kávét és gyapotot, cukrot, borsot, szerecsendiót és szegfűszeget, valamint aranyat cseréltek itt. Kínából, a mai Thaiföldről és az indonéz szigetekről érkezett flották Szingapúrba – úgy néztek ki, mint egy áruház, és tele ládákat hoztak teával, ami hamarosan Európa-szerte került az asztalokra. Szingapúr a világkereskedelem kapujává nőtte ki magát.

A Kereskedelmi Kamara 1837-es megalakulásával a teakereskedelmet elismerték. Fontos dátum a TWG ("The Wellness Group") számára, mert hivatalosan is megkezdte Szingapúr uralmát a távol-keleti átrakóhelyként, a legértékesebb teákkal megrakott híres vitorlás hajók kikötőjeként.
Taha Bouqdib már akkor is korunk egyik legismertebb teaínyence volt, amikor Manoj Murjanival 2008-ban Szingapúr örökségébe került, és megalapította a TWG-t, hogy a világ legkiválóbb teáit kereskedje. A szingapúri székhelyű vállalat ma már több mint nyolcszáz különböző termésből és fajtából áll, mind a 36 országból, ahol teát termesztenek.

Annak érdekében, hogy megfeleljen vásárlói igényeinek és ízlésének, a TWG teaház folyamatosan új fajtákat keres. A ház az évszakokhoz igazodó remek keverékeket kínál, évente pedig többször bővítik a választékot. Mivel a TWG kiváló kapcsolatokat ápol a termelőkkel, és teáit a világ leghíresebb ültetvényeiről szerzi be, Burmától Kínán és Indián át Srí Lankáig és Mozambikig, mindig megfelel a legmagasabb minőség követelményeinek. A TWG tea az elegancia és a szépség ázsiai hagyományait ötvözi... egy kis érzékiséggel ízesítve.

Tartalomhoz tartozó címkék: TWG TEA

Keresés